Candy bar w restauracji
Candy bar to rewelacyjny pomysł na
dekoracje restauracji, ponieważ dodaje wnętrzu uroku i
domowego klimatu. Każdy z nas kocha słodycze, dlatego dobrze
wyeksponowane słodkości będą dodatkowym atutem lokalu i zachętą do kolejnych wizyt
Przygotowanie słodkiego baru nie jest
też trudne! Wystarczy umieścić pachnące i kolorowe wypieki na paterach dekoracyjnych,
a w pojemniki szklane dla restauracji włożyć cukierki lub
ciasteczka. Dobrym pomysłem będą również kolorowe foremki do
muffinek czy urocze bileciki dołączone do słodkości.
Kolejnym atutem takiego kącika w
restauracji jest fakt, iż świetnie sprawdzi się on podczas imprez weselnych czy uroczystości komunijnych. Słodki bar na weselu jest aktualnie totalnym must
havem, gdyż praktycznie każda para młoda decyduje się na niego.
Na taką okazję warto zaopatrzyć się w biały, drewniany napis
„słodki barek”, który pięknie komponuje się z weselnymi
dekoracjami.
Kolejnym plusem candy baru w
restauracji jest fakt, że stanowi on ogromną atrakcję i frajdę dla najmłodszych
klientów. Słodycze dla dzieci są niezwykle istotne, dlatego
też słodki kącik może być przystrojony w cukierkowy sposób.
Rozety, podkładki i serwetki dla restauracji w kropki będą
idealne!
Nie zastanawiaj się! Stwórz słodki
barek w swoim lokalu, bo nic tak nie przyciąga klientów, jak
zapach świeżo upieczonego ciasta i widok pysznych, kolorowych słodyczy!
Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w:
internetowym sklepie z serwetkami, świecami i szkłem dla HoReCa NiebieskiStolik.pl