Jak przygotować słodki poczęstunek dla gości w restauracji?

Ostatki w restauracji to czas, kiedy wnętrze lokalu wypełnia zapach słodkich przysmaków i deserów. Pięknie podane dania rozbudzą apetyt gości w restauracji i sprawią, że po wizycie w lokalu pozostaną w ich pamięci bardzo przyjemne wspomnienia. W jaki sposób podać słodycze w restauracji? Pączki oblane lukrem z pomarańczową skórką pięknie będą prezentować się w szklanych paterach. Patery, czarki i szklane misy doskonale posłużą do stworzenia słodkiego barku, który w Tłusty Czwartek wypełni się smakołykami w postaci faworków, pralinek i uroczych muffinek.
Żródło: wypiekizpasja.blox.pl


Źródło: wypiekizpasja.blox.pl



Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w: internetowym sklepie wysyłkowym z asortymentem dekoracji i ozdób WszystkoDlaRestauracji.pl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...