Jak ładnie podać ciastka i torty w lokalu?

Słodkie przysmaki podawane na naszych stołach kuszą swoim wyglądem i zapachem. Odpowiednio podane mogą być przepiękną dekoracją stołu w restauracji. Jak wyeksponować przepyszne słodkości i sprawić by były wspaniałą ucztą także dla oka? Polecamy Państwu zapoznać się z naszymi propozycjami.

Tort podawany przy różnego rodzaju uroczystościach to szczególny moment na każdym przyjęciu. Duża patera-tortownica na ciasto doskonale nadaje się do podania weselnego tortu. Elegancka i praktyczna doskonale sprawdzi się także jako ekskluzywna podstawka na ciasto, owoce, czy inne słodkości, którymi poczęstujecie Państwo gości swojej restauracji. 



 
Pyszne ciastka, które będą czekały na gości w Państwa lokalu przykryć można przepiękną pokrywą. Piękne grube szkło wygląda doskonale. Wysoka jakość i klasyczny kształt powodują, że tortownica prezentuje się wytwornie i pasuje do każdej stylizacji.


Przepyszna francuska tarta z jabłkiem i cynamonem, bądź posypane cukrem faworki podane w wyśmienity sposób z pewnością sprawią, że zyskacie Państwo wielu stałych klientów!
Jeżeli szukają Państwo ekskluzywnych dodatków, które stworzą we wnętrzu klimat niczym z francuskiej restauracji etażerka na ciasto z pewnością będzie dobrym pomysłem. Przepiękne i misterne wzory nadadzą wnętrzu romantyczny klimat, który wprowadzi gości w dobry nastrój. 





Muffinki, ciasteczka, czy rafaello będą wspaniale prezentować się na szklanych paterkach w pokrywką. Trudno oprzeć się tak podanym smakołykom. Paterki na nóżce idealnie pasują do kolorowych ciastek, babeczek z lukrem i innych niewielkich słodkich przekąsek, które podane w ten ciekawy sposób dodadzą uroku aranżacji na Państwa stole.


Moc słodkości, którymi częstujemy gości wyeksponować można na wiele sposobów. Bardzo dobry efekt można uzyskać tworząc słodkie kompozycje z różnych przysmaków. Z powodzeniem mogą Państwo wykorzystać naczynia o różnych kształtach, do których goście będą mogli swobodnie sięgnąć. Szklane przezroczyste pojemniki w pełni wyeksponują to, co powinno być widoczne, aby rozbudzić apetyt!



Komponując zastawę i menu nie powinniśmy zapominać o szczegółach i praktycznych dodatkach, które nie powinny być przypadkowe i pasować charakterem do wnętrza lokalu.
Tort podawany na przyjęciu jest ważnym punktem podczas przyjęcia w restauracji dlatego warto zadbać o jego oprawę.

Polecamy eleganckie zestawy do tortu z dekoracjami w różnych kolorach lub o oryginalnych kształtach pasujących do tematu przyjęcia.




Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w: internetowym sklepie wysyłkowym z asortymentem dekoracji i ozdób WszystkoDlaRestauracji.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...