ZOBACZ KONIECZNIE

13 grudnia 2013

Coraz bliżej Święta! Co przygotować dla gości restauracji na Boże Narodzenie?

Święta Bożego Narodzenia to czas, gdy wszyscy obdarowują się prezentami. Dobrym pomysłem, który można wprowadzić w restauracji jest przygotowanie drobnych upominków dla restauracyjnych gości


Jednym z nich może być prezencik w postaci wigilijnego sianka z świątecznymi życzeniami od restauracji.
Sianko symbolizuje bożonarodzeniowy żłóbek, dlatego powinno pojawić się przy każdym wigilijnym stole. Dobrym pomysłem będzie dołączenie do sianka np. świątecznej zawieszki z aniołkiem.
Drobny upominek to bardzo miły gest, który niewiele kosztuje. Goście restauracji z pewnością go docenią i z zabiorą do swoich domów. A po Świętach wrócą z przyjemnością do restauracji, która w tak miły sposób pamietała o swoich gościach.






Dekoracje sal i stołów restauracji znajdziecie w: internetowym sklepie wysyłkowym z asortymentem dekoracji i ozdób WszystkoDlaRestauracji.pl